A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Засідання методичного об’єднання вихователів закладів дошкільної освіти з питання «Система роботи з дітьми дошкільного віку щодо формування патріотичного виховання засобами народознавства»

Дата: 26.02.2018 10:47
Кількість переглядів: 832

Здавна відомо, що лише той, хто любить свою країну, зможе змінити у ній життя на краще. В.О.Сухомлинський у своїх роботах підкреслював думку про те, що вихованець стає громадянином тільки тоді, коли живе долею Вітчизни. Не випадково одним з пріоритетних напрямів освіти сучасних дошкільнят визначено виховання особистості на засадах загальнолюдських, національних і патріотичних цінностей.

22 лютого 2018 року на базі Каланчацького ясел-садка № 1 «Сонечко» Каланчацької селищної ради відбулося чергове засідання методичного об’єднання вихователів закладів дошкільної освіти з питання «Система роботи з дітьми дошкільного віку щодо формування патріотичного виховання засобами народознавства». Вихователь закладу Оксана Денисенко поділилася своїми знаннями, уміннями й навиками щодо системи роботи з виховання почуття патріотизму й національної гідності у найменших жителів нашої громади – дошкільнят. На захід прибуло 20 педагогів із восьми закладів дошкільної освіти Каланчацької селищної ради.

Учасники під час заняття з дітьми середнього віку «Україна – моя Батьківщина» переконалися в тому, що у Каланчацькому яслах-садку № 1 «Сонечко» зростають маленькі громадяни, але великі патріоти своєї країни. По завершенню учасники отримали  теоретичні та практичні матеріали щодо організації роботи з даного напрямку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь