A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Владислав Дейнеко – гість Каланчацької бібліотеки !

Дата: 28.03.2017 10:54
Кількість переглядів: 1007

Керівник енергетичних програм Аналітичного Центру Регіонального співробітництва,  волонтер Владислав Дейнеко відвідав Каланчацьку центральну бібліотеку з чудовими подарунками.

    Книжковий фонд  центральної книгозбірні Каланчацької об’єднаної громади поповнився дуже цікавими та цінними книжками патріотичного спрямування  –  «Війна не поставила нас на коліна» львівського  журналіста  Юрія Скобала  та  два томи книг «Вклонимось доземно українському солдату».

   Навесні 2014 року, коли все довкола квітло та розпускалося, пробуджувалося нове життя, у наш дім постукала війна. Підступний ворог прийшов зі сходу, прийшов звідти, звідки упродовж багатьох століть з лихими намірами ступав своїм чоботом на нашу землю.

   Проте на його шляху стали українські патріоти, котрі вступивши у лави Збройних сил, Національної гвардії та добровольчих батальйонів, вирушили на схід країни і стали стіною між грізними і підступним ворогом і українським народом. А за ними надійним тилом  стали активісти волонтерських рухів. Про цих новітніх героїв розповідають ці книжки.

    Книга «Війна не поставила нас на коліна» Юрія Скобала вміщює публікації про події, що відбувалися під Іловайськом,  Донецьком, Маріуполем, Щастям, Кримським, Авдіївкою та іншими населеними пунктами, розташованими в гарячих точках Сходу нашої країни.

   Хто вони, захисники України, яку ціну платять виконуючи свій громадянський обов’язок?

    Відповіді на ці питання  можна знайти в книгах «Вклонимось доземно українському солдату».

    За кожною історією – справжній герой, який самовіддано любить свою Батьківщину і служить їй, віддаючи всі сили і ризикуючи життям  заради миру та спокою українського народу, його свободи, державності, могутності і процвітання.

   На прикладах таких захисників Вітчизни виховуватимуться майбутні покоління українців.

   Ці видання повинні стати настільними книгами кожного свідомого українця!

   Ці книги є прикладом і зразком мужності і героїзму!

   Безмежно вдячні пану Владиславу Дейнеко за дуже гарний та цінній подарунок.  Книжки, подаровані ним, змістовно поповнили фонд центральної бібліотеки про події АТО, впевнені, вони користуватимуться неабиякою увагою та попитом у відвідувачів книгозбірні.

   Висловлюємо надію на подальшу співпрацю !

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь