A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Авторський семінар за участю доцента Київського обласного інституту післядипломної освіти ім. Б. Грінченка Олександра Авраменка

Дата: 06.11.2017 11:31
Кількість переглядів: 1059

  26 жовтня 2017 року делегації учнів 11 класів у супроводі вчителів української мови і літератури з Каланчацької № 1, Каланчацької № 2, Гаврилівської шкіл та Новопавлівського НВК стали учасниками авторського семінару за участю доцента Київського обласного інституту післядипломної освіти ім. Б. Грінченка Олександра Авраменка з теми «ЗНО з української мови та літератури: технологія успіху», який відбувся на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» у м. Херсоні.

Олександр Авраменко є автором підручників з української літератури та посібників з підготовки до ЗНО з української мови і літератури.

В атмосфері невимушеного спілкування для одинадцятикласників  було проведено майстер-клас виконання тестових завдань ЗНО з української літератури, для вчителів – майстер-клас з підготовки учнів до складання зовнішнього незалежного оцінювання і написання есе. Лектор роз’яснив перспективи вивчення української мови і літератури в умовах Нової школи, а також зміни, які передбачаються у нових програмах.

Наші учні із задоволенням скористалися нагодою поставили Олександру Миколайовичу свої запитання щодо складання ЗНО, на які одержали змістовну відповідь, а також корисні практичні поради щодо оформлення та виконання роботи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь