A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Кубок "Гідні героїв" з тенісу настільного серед команд установ та організацій Каланчацької об’єднаної територіальної громади

Дата: 26.02.2018 16:12
Кількість переглядів: 902

24 лютого 2018 року  спортивна зала ДЮСШ Каланчацької селищної ради зібрала охочих виброти Кубок "Гідні героїв" з тенісу настільного серед команд установ та організацій Каланчацької об’єднаної територіальної громади.

Відкриття змагань розпочалося з урочистого шикування. З вітальним словом до присутніх звернулась Олена Бака, спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту селищної ради, яка побажали спортивної енергії впродовж турніру. Приємним сюрпризом став музично-спортивний подарунок від учнів Каланчацької ЗОШ №1, які надихнули присутніх на спортивні досягнення та подарували чудові емоції.

Усі ігри пройшли у напруженій та безкомпромісній боротьбі. Учасникам з десяти команд для перемоги потрібно було пройти нелегкий шлях: спочатку перемогти у підгрупі, а у фіналі позмагатися з найсильнішими. Несподіванкою стала впевнена перемога трьох команд з с. Роздольного: І місце та Кубок «Гідні героїв» виборола команда Роздольненського НВК; ІІ місце – «Роздольненський комунгосп», ІІІ місце – «Роздольненська сільська рада». Призом глядацьких симпатій нагороджено Світлану Зінченко.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь