A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Атестація педагогічних працівників

Дата: 27.03.2017 11:49
Кількість переглядів: 938

Школи, як і річки, міліють, стають меншими, ми можемо їх втратити, і не лише школи, а й традиції. І живлять такі річки лише діти. Тому все частіше освітянський загал замислюється: як зробити так, щоб педагогічний колектив кожного навчального закладу знайшов своє місце в освітньому середовищі, як забезпечити якість та доступність освіти, сприяти професійному зростанню педагога.

Наші переконання привели нас туди, де ми знаходимося сьогодні, а наші думки сьогодні приведуть нас туди, де ми будемо в майбутньому. Якщо не зміняться наші думки, не зміниться й результат. Усе залежить від нас самих: змінюємося на краще ми, змінюється на краще і наш колектив.

Чудовий майданчик для такої спільної пошукової роботи – атестація педагогічних працівників. Цьогорічна атестація була вельми результативною. Атестаційна комісія у складі Масюкової М.Б., Куршпиль А.О., Луцик Н.І., Пономарьової О.Б., Паргачової В.Б., Копаненка Е.С., Нотич Л.В. 24.03.2017р. прийняла рішення трьом педагогічним працівникам підтвердити раніше встановлені тарифні розряди, двом педагогам - кваліфікаційні категорії, чотирьом - педагогічні звання.

П’яти вчителям Горьківської ЗОШ (Тасжанова С.М., Галабурда Р.С., Лебеденко Н.В., Хоменко Н.М., Колмикова О.П.) та одному вчителю Гаврилівської ЗОШ (Іщенко О.М.) були присвоєні кваліфікаційні категорії «спеціаліст вищої категорії».

Вчителю англійської мови Каланчацької загальноосвітньої школи №1 Васютинській С.І. та вчителю зарубіжної літератури Каланчацької загальноосвітньої школи №2 Козярин Л.В. були присвоєні педагогічні звання «старший вчитель», а вчителю української мови та літератури Каланчацької ЗОШ №2 Куюн С.О. – звання «вчитель-методист».

Ми щиро вітаємо тих, хто робить свою справу творчо, натхненно, прагне вдосконалюватися, відшукуючи в інформаційних потоках золоті зернини нового знання, збагачуючи власний досвід. Адже весь сенс нашого  життя, як зазначав письменник Еміль Золя, полягає у нескінченому завоюванні невідомого, у вічному зусиллі пізнати більше.

Поринути в атмосферу творчої свободи, професійного зростання 28 березня 2017 року матимуть усі педагоги навчальних закладів об’єднаної територіальної громади під час проведення форуму педагогічних надбань "Упровадження структурно-функціональної моделі системи професійного розвитку педагогічних працівників закладів освіти в процесі реалізації завдань науково-методичної проблеми", який буде проведено на базі Каланчацької ЗОШ №1, Каланчацького ясел-садка «Сонечко» та Центру Дитячої та юнацької творчості. У програмі форуму: майстер-класи вчителів-предметників, дискусійні клуби, нові освітні платформи та проекти, демонстрація можливостей нових навчальних кабінетів, виховні заходи, спортивна дуель між учнями і вчителями на волейбольному полі, виступи керівників навчальних закладів Пономарьової О.Б., Паргачової В.Б., Замми Л.О. щодо організації та змісту роботи опорної школи, грантової підтримки розвитку навчального закладу, співпраці  з волонтерами-носіями мови у пришкільних таборах відпочинку «GoCams”.

Відділ освіти, молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь