A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Не словом, а ділом!

Дата: 21.10.2017 21:14
Кількість переглядів: 688

Реформи що проводить Каланчацька ОТГ подобаються не усім. Більше того, свого часу велись цілі дискусії стосовно коштів які виділились на закупівлю спец. техніки для ККУП «Джерело». Та сьогодні - це є історія.
Попри всі розмови, перша маленька перемога сталась 12 жовтня 2017 року коли на подвір’ї селищної ради з’явився новенький екскватор-навантажувач АМКАДОР 702ЕА-01. В той день навіть погода радувала сонячними променями, а діти та дорослі з цікавістю фотографувались з новинкою.
Сьогодні ж ми радо зустрічаємо ще три одиниці спец. техніки, а саме: сміттєвіз, дорожню машину комбінована зі змінним устаткуванням ( обладнанням для ямкового ремонту , розкиданням піску, щіткою та снігоочисним відвалом) та вакуумну машину КО-503В...


Приємно, що Володимир Зінчук, голова Каланчацької ОТГ, визначив основу розвитку ККУП «Джерело», адже дуже важко починати все з нуля. Це потребує не тільки великих коштів, а й залізних нервів. Болючою проблемою громади було обслуговування доріг та вулиць комунальної власності, збір та вивіз сміття від її мешканців, адже вже більше 20 років наше комунальне підприємство не поповнювалось новими машинами. Тому не дивно, що односельці часто жалілись на обслуговування. Але скажіть, як можна працювати на рухляті що була до цих пір?
Основна мета закупівлі: оптимізація надання комунальних послуг по обслуговуванню потреб населення,ремонту доріг, утримання звалища, покращення санітарного стану території громади, тобто створення сприятливих умов для життя мешканців.

Шановні односельці!
Радо запрошую вас 24 листопада о 8 годині на презентацію техніки, яка була придбана для Каланчацького комунального унітарного підприємства «Джерело». Презентація відбудеться біля центрально входу адмінбудівлі Каланчацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь