A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Розвиток там, де Ми!

Дата: 01.07.2018 21:22
Кількість переглядів: 666

"В Каланчацькій ОТГ відбулась презентація спеціальної техніки"
Морозний ранок 24 листопада 2017 розпочався з довгоочікуваної презентації техніки придбаної для ККУП «Джерело». Три новенькі спец.машини та екскаватор були виставлені на площі перед будівлею селищної ради. Для багатьох людей, зібравшихся оцінити придбання , був неочікуваним приїзд губернатора області Андрія Гордєєва та в.о. першого заступника Дмитра Бутрія.
«…. Там де є демократична влада, там є Україна. І сьогодні я радий, що Каланчацька громада розвивається. На її прикладі ми бачимо результат і успіхи реформи децентралізації, що ресурси передані на місця використовуються ефективно. Тому бажаю всім стати газдами у своїх громадах, про які говорив Президент України на Раді Регіонального Розвитку...»- наголосив Андрій Анатолійович.


І хоча на дворі було прохолодно, виступ очільника області не тільки підняв настрій присутнім, але й зігрів надією на подальші реформи та покращення.
У свою чергу Каланчацький селищний голова подякував Андрію Анатолійовичу за підтримку та допомогу у розвитку громади.
Виставка- презентація проходила жваво. Школярі з цікавістю розглядали новеньких «красунь». Навіть відчули себе трішки водіями, адже їм було дозволено оцінити покупки не тільки з виду, а ще й з середини, а саме: посидіти в кабінах водія, чим вони радо користувались. 
З цього дня екскаватор, сміттєвоз, асенізаторна машина та комбінована машина для проведення ямкового ремонту й очистки доріг від снігу, вже готові вийти на вулиці Каланчацької громади. З нетерпінням чекаємо їх в дії. Пишаємося досягненнями нашої громади!!!
По закінченю презентації всю спецтехніку було освячено настоятелем Свято-Преображенського храму протоієрейем, благочинним Михайлом Кулиною.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь