A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

В ім’я добра і милосердя

Дата: 01.07.2018 21:24
Кількість переглядів: 682

Як ви гадаєте, чи багато людей безкорисно, за покликом серця допомагають тим, хто цього найбільше потребує?
Я відповім! Сьогодні, під час відзначення Міжнародного дня волонтера подяками та грамотами Каланчацького селищного голови було нагороджено 75 чоловік. 75-уявляєте? І повірте, завдяки цим людям наші захисники відчувають турботу та підтримку.
Вже кілька років поспіль наші волонтери надихають та окриляють на життєві зміни в українському суспільстві. Саме під час Революції Гідності й російської агресії зародилась та набула нових форм волонтерська діяльність.


«Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Бажаю всім вам успіхів і життєвих сил у добрих справах та починаннях на благо нашої держави! Ви є взірцем для прийдешніх поколінь!» - саме з таким вітальним словом звернулась до присутніх секретар виконавчого комітету Лариса Марченко.
На сьогодні дух патріотизму та розвиток волонтерства досягли небувалих висот. За всі роки незалежності, мабуть, вперше для більшості з нас поняття «Україна», «Батьківщина», «народ», «нація» набули нового, об’єднуючого сенсу. Саме цю думку, сьогодні під час концерту, своїми виступами передавали вихованці центру дитячої та юнацької творчості. Присутні мали нагоду милуватись виступами творчого колективу «Скрєпки» з композиціями «Вибрати не можна тільки Батьківщину» та «Сім господинь». Нагнав суму та роздумів виступ Дарини Тихонюк «Синова сорочка», під час її якого кожен згадував рідних, близьких, пригадували події сьогодення. Милував око народний хореографічний колектив «Живчики». А молодіжний ансамбль «Злагода» додав грайливого настрою піснею «Коза Мар’яна».
Також було організовано ярмарок-розпродаж виробів народно-прикладного мистецтва та кулінарної випічки. Бажаючи могли не тільки з захопленням спостерігати на вироби ручної роботи, а й придбати їх собі на згадку. Або ж поласувати шматочком тортика, солодкими пиріжками, трубочками та цукерками.
Нині доброчинність згуртовує людей в усіх сферах життя. Безперечно, цей день є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього. Давайте будемо добріші, милосердніші, не залишайте чуже горе осторонь. Допоки ми разом – ми єдині!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь