A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

«На варті Вітчизни»

Дата: 01.07.2018 21:28
Кількість переглядів: 762

Понад два десятиліття наша армія перебувала у стані занепаду, за роки незалежності вона ослабла, втратила бойову здатність. Сумно, що кожен з попередніх президентів країни навіть не придавав цьому значення. З давніх давен - українці славились, як миролюбний народ. Ніхто не міг навіть уявити, що війна знову прийде на нашу землю, в наші домівки, та забере у нас найдорожче-життя, свободу, вибір! Мені шкода це зізнавати, але лише з початком війни, ми почали нарощувати свій бойовий арсенал. Згадали вислів: «Ніхто крім нас»… І вдалось, ми збудували одну з найбільш потужних армій на континенті!


Сьогодні ж ми з гордістю відзначаємо – День Збройних сил України ! Віддаємо шану тим хто за три роки зміг відновити колишню славу нашої армії. З нагоди свята у Головному будинку культури Каланчацької селищної ради відбулися урочистості. Зі словами вітань до військовослужбовців та жителів селища звернулись: Каланчацький селищний голова Володимир Зінчук, голова районної ради Ігор Замма та підполковник, командир артилерійського дивізіону Олександр Приходько. Вони побажали військовослужбовцям успіхів в удосконаленні бойової майстерності, натхнення, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх мрій. А Володимир Калинович нагородив грамотами селищного голови волонтерів громади. Приємною несподіванкою вечора став подарунок від військовослужбовців - 2 акордеони для Каланчацької школи естетичного виховання.
Після завершення урочистої частини, відбувся дивовижний концерт. Напевне один з кращий який нам довелось бачити. Виступів було багато та особливу увагу привернув колектив та солісти Гаврилівського СБК народний гурт «Гламур», солісти Валентина Рожкова та Тетяна Федорова. Яскраві костюми, гарні танці та дивовижні голоси, це все було вдало поєднано в їх виступах. Також хочеться зазначити, що до нас завітав на свято хореографічний колектив «Веселка» Роздольненського СБК. Приємно, що свята проходять з залученням колективів з інших селищ, адже це об’єднує аматорів громади.
Завершенням свята, як завжди по традиції стала маленька фотосесія на згадку!
Зі святом! Слава Україні!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь