A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

"Наш розвиток - це початок чогось великого!"

Дата: 01.07.2018 21:30
Кількість переглядів: 1458

Розвиток місцевого самоврядування в Україні має давню і разом з тим трагічну історію. Покопавшись на сторінках минулого можна знайти безліч прикладів розквіту та занепаду місцевої влади. Сьогодення показує нам, що реформи які відбуваються в державі, йдуть на користь не тільки окремим верствам населення, як це було завжди. Вони дають поштовх для успішного самостійного розвитку територій в області.
Так, наприкінці 2016 року утворилась Каланчацька об'єднана територіальна громада, до якої увійшли: одна селищна рада та шість сільських. І скоро їй виповниться рік! Не зважаючи на труднощі вдалося зробити багато добрих справ. Це і ремонт доріг, благоустрій вулиць, встановлення вуличного освітлення, проведення ремонтів закладів освіти, культури, охорони здоров"я та багато інших корисних справ. І все це задля поліпшення рівня добробуту громадян.


Сьогодні ми відзначаємо свято тих людей, які працюють задля благоустрою нашого краю.
Так, у малому залі Головного будинку культур пройшло свято присвячене Дню самоврядування.
З вітальним словом до присутніх звернулися голова Каланчацької об’єднаної територіальної громади Володимир Зінчук, помічник народного депутата Верховної ради України Федора Негоя Євгенія Півненко та Керівник Секретаріату Херсонської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олексій Шуригін. Вони побажали міцного здоров’я, миру, єдності, нових досягнень та подальших успіхів у розбудові нашого краю.
«Нам представникам органів місцевого самоврядування випала почесна і відповідальна місія – представляти громаду, знати її проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення...Саме від вашого професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності залежить наш добробут та майбутнє. Хочу висловити вам дяку за те, що ви віддаєте часточку своєї душі служінню людям, розвитку та зміцненню територіальної громади»- зазначив Володимир Калинович.
Офіційна частина привітань завершилась традиційно - гімном України та врученням грамот і подяк…
Концертна програма була насиченою, в ній взяти участь не тільки колективи Головного будинку культури та його філій, а й вчителі та вихованці Каланчацької школи естетичного виховання.
Інструментальна музика завжди чарує слух, але сьогодні не можливо було відірвати й очі від ансамблю скрипалів, синхронні рухи після яких мелодія ллється рікою. ну як тут стримати емоції? Підтримав ностальгійний настрій виступ мішаного ансамблю «Гармонія» піснею «Платье», під час виконання, на обличчях присутніх була помітна туга та спогади. Напевне кожен згадав якусь свою життєву історію. А далі було стільки чудових номерів, що не злічити..
Наостанок присутніх запалив виступ молодіжного ансамблю «Злагода», виконавши осучаснену пісню «Ой у вишневому саду».
На завершення хочеться додати. Багато є різних поглядів на місцеве самоврядування, але це є найбільш необхідна і наближена до людей владна структура, яка об’єднує тих, кому громада довіряє свою долю і з якою пов’язує надію на покращення свого життя, відстоювання і захист власних інтересів. Тому побажаємо всім здоров’я та натхнення. А нашій громаді процвітання! Зі святом!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь