КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Фестиваль дитячої творчості

Дата: 01.07.2018 21:35
Кількість переглядів: 705

Крім країн, позначених на географічних картах, є велика густонаселена Країна Дитинства, з якої все починається. Як казав В.Сухомлинський : «Від того, яке було дитинство, хто вів дитину за руку в дитячі роки, що ввійшло до її розуму й серця з навколишнього світу – від цього значною мірою залежить, якою людиною стане сьогоднішній малюк».
А відтак перше, що треба прививати - любов до Батьківщини! І мова зараз не тільки про всю нашу Україну, а і про той шматочок землі, який ми називаємо домівкою - Каланчак!


Традиційно кожного року в Центрі дитячої та юнацької творчості проходить фестиваль «Каланчак – моя маленька батьківщина», який був започаткований у 2011 році за ініціативи голови Каланчацької районної державної адміністрації, відділу освіти на ЦДЮТ і став формою виявлення талановитих і обдарованих дітей. Цьогоріч він є знаковим, адже сьогодні виповнюється рівно рік з дня утворення Каланчацької ОТГ. 
З вітальним словом до присутніх звернулись секретар виконавчого комітету Каланчацької селищної ради Лариса Марченко та головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Оксана Єрмишко.
Участь у фестивалі могли прийняти всі бажаючи. Дізнавшись кількість учасників багато хто був шокований, адже виявили бажання – близько 150 дітей з11 закладів освіти та ЦДЮТ Каланчацької ОТГ.
150- учасників, ви тільки уявіть, як на мене це високий показник роботи наших: вчителів, вихователів, керівників позашкільних гуртків. Діти нашої громади розвиваються у різних жанрах художньої творчості, вони наше майбутнє, і ми пишаємось кожним.
Це був не просто фестиваль, це був повноцінний концерт, під час якого присутні: то поринали в сум, то посміхались від душі, а під час виступів хореографічних колективів поглядали заворожено. Він надовго залишить в душі та пам'яті яскраві враження…
По закінченню всі учасники були нагороджені дипломами відповідно І, II, III ступеню, а також солодкими подарунками від Святого Миколая.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь