A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Фестиваль дитячої творчості

Дата: 01.07.2018 21:35
Кількість переглядів: 685

Крім країн, позначених на географічних картах, є велика густонаселена Країна Дитинства, з якої все починається. Як казав В.Сухомлинський : «Від того, яке було дитинство, хто вів дитину за руку в дитячі роки, що ввійшло до її розуму й серця з навколишнього світу – від цього значною мірою залежить, якою людиною стане сьогоднішній малюк».
А відтак перше, що треба прививати - любов до Батьківщини! І мова зараз не тільки про всю нашу Україну, а і про той шматочок землі, який ми називаємо домівкою - Каланчак!


Традиційно кожного року в Центрі дитячої та юнацької творчості проходить фестиваль «Каланчак – моя маленька батьківщина», який був започаткований у 2011 році за ініціативи голови Каланчацької районної державної адміністрації, відділу освіти на ЦДЮТ і став формою виявлення талановитих і обдарованих дітей. Цьогоріч він є знаковим, адже сьогодні виповнюється рівно рік з дня утворення Каланчацької ОТГ. 
З вітальним словом до присутніх звернулись секретар виконавчого комітету Каланчацької селищної ради Лариса Марченко та головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Оксана Єрмишко.
Участь у фестивалі могли прийняти всі бажаючи. Дізнавшись кількість учасників багато хто був шокований, адже виявили бажання – близько 150 дітей з11 закладів освіти та ЦДЮТ Каланчацької ОТГ.
150- учасників, ви тільки уявіть, як на мене це високий показник роботи наших: вчителів, вихователів, керівників позашкільних гуртків. Діти нашої громади розвиваються у різних жанрах художньої творчості, вони наше майбутнє, і ми пишаємось кожним.
Це був не просто фестиваль, це був повноцінний концерт, під час якого присутні: то поринали в сум, то посміхались від душі, а під час виступів хореографічних колективів поглядали заворожено. Він надовго залишить в душі та пам'яті яскраві враження…
По закінченню всі учасники були нагороджені дипломами відповідно І, II, III ступеню, а також солодкими подарунками від Святого Миколая.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь