A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Птахи і квіти посеред зими

Дата: 01.07.2018 21:37
Кількість переглядів: 811

Птахи і квіти посеред зими
В казковий світ нас запросить готові,
Вони такі ж прекрасні, як і ми,
Народжені в Божественній любові!
Сьогодні, 21 грудня 2017 року у приміщенні виставкової зали Національної Спілки художників України відбулось урочисте відкриття мистецького проекту «Інна Красновська. Птахи і квіти посеред зими…»
З творчістю майстрині знайомі не тільки жителі нашого району, її роботами захоплюються по всій Україні. Особливо зараз у прохолодні зимові дні, коли душа бажає дива і вірить в чудеса, її картини дарують радість та святковий різдвяний настрій.


Варто зазначити, що Інна Сергіївна постійно у творчому пошуку, вона створила свій авторський напрям, який назвала «Цвітиці». На виставці можна побачити роботи, виконані у найрізноманітніших техніках: акварель на папері, олійний живопис на полотні, пластинографія, розпис на дерев'яних виробах та камінцях, інсталяції, декоративні композиції і навіть різдвяні писанки.
Основною родзинкою виставки звісно є роботи, майстрині, а от чудовим доповненням до них стали авторські вірші Інни, які були розміщені під деякими картинами. Але й це ще не всі сюрпризи… Під більшістю картин можна було побачити віршовані рядки давнього другі та прихильника її творчості, талановитого поета-аматора Анатолія Суганяка. Його вірші – як філігранна ювелірна оправа для яскравих і багатогранних робіт художниці. Кожна картина і вірш до неї – сприймається як мистецький диптих, як творчий тандем талановитих митців.
Під час урочисто відкриття зі словами вітань до присутніх звернулись директор департаменту культури, туризму та курортів ХОДА, Заслужений діяч мистецтв України Світлана Думинська, в.о. директора обласного Центру народної творчості Володимир Капелюшник та перший заступник Каланчацького селищного голови Андрій Лабушний.
У свою чергу художниця порадувала картину «Три квітки зацвіли» обласному Центру народної творчості, а також подякувала за підтримку та допомогу коханому чоловіку, друзям та нашій Каланчацькій об’єднаній територіальній громаді.
А от всіх присутніх чекала ще одна несподіванка, пісня у виконання народного вокального ансамблю «Южаночка», учасницею якого являється сама Інна.

Під час виставки Інна Сергіївна проводила для усіх охочий невеличкі екскурсії по експозиціях, філософія її робіт на стільки глибока, що у присутніх присутні перехоплювало подих вслухаючись в кожне слово майстрині.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь