КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Красуня в дії

Дата: 01.07.2018 21:51
Кількість переглядів: 718

Зима чудова пора року, дорослим вона дарує відчуття дива, діти мріють про санки, школярі згадують всі образи, які накопичились за рік, щоб в когось так від душі «зарядити» сніжком. А от комунальна служба та селищна рада працює над тим, щоб жителі Каланчацької об’єднаної територіальної громади відчували комфорт навіть в засніжену погоду.
Вчора зранку на вулицях селищах з'явилась одна з новеньких красунь придбаних восени(дорожня машина комбінована зі змінним устаткуванням), яка декілька місяців чекала свого першого виїзду.


На даний час снігоочисна машина вже побувала в три населених пункти(с.Новокиївка, с.Новопавлівка, с.Роздольне), наразі її курс триває в с.Гаврилівна, а потім с.Привілля
Через заметіль люди й техніка працюють в посиленому режимі, з точки зору очищення доріг, тротуарів та забезпечення стабільного енергопостачання.. Щодо вимкненого світла в деяких вулицях с.Каланчак., то хочеться додати - енергетики обіцяють в найближчий час відновити електропостачання.
У зв’язку з складними погодніми умовами хочеться звернутись з проханням до автомобілістів. Шановні, у ці дні сповільнить швидкість на дорогах селища, щоб не створювати аварійних ситуацій. Та не залишати вздовж узбіч машини (і особливо вночі), бо це створює додаткові труднощі для роботи снігоочисної технікиФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь