КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Радіємо разом з вами

Дата: 01.07.2018 21:53
Кількість переглядів: 721

22 січня 2018 року під час концерту з нагоди Дня Соборності України, в м. Херсон селищному голові Зінчуку Володимиру Калиновичу - голові Каланчацької об'єднаної територіальної громади, було вручено Подяку Прем’єр-міністра України за зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток громади. 
Ми знаємо Володимира Калиновича, як гарну людину, вмілого керівника, справжнього господаря своєї громади, що прислухається до людей та бачить потреби населення. 


Знаєте, відстоювати свою думку та інтереси громади перед органами вищої гілки влади, нелегка справа, та йому це безумовно вдається. І це не дивно, адже він був на таких керівних посадах як голова районної ради, голова районної державної адміністрації, селищний голова - трудовий стаж налічує понад 37 років.
За період його керівництва наша Каланчацька громада досягла значних успіхів в соціально-економічному розвитку. 
Впевнені, що під вашим керівництвом будуть прийняті широкомасштабні програми з прискорення розвитку економіки та зростання добробуту населення. А Ваші професійні якості, досвід роботи, енергія і цілеспрямованість будуть завжди стояти на варті інтересів жителів всієї громади та нашої держави.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь