A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Єдина Україна!

Дата: 01.07.2018 21:55
Кількість переглядів: 677

Можна по-різному сприймати поняття «соборність», мати відмінні політичні погляди. Але немає сумнівів, ми всі – одна велика родина, сильна й незалежна. Такою Батьківщина постає в наших очах, такою ми хочемо бачити її ще багато-багато років, й віримо, що так і буде.(А.Г.)
22 січня єднає покоління українських патріотів, адже в цей день в далекому 1919 році на площі перед київською Софією відбулась подія, що ввійшла до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності Україні. Вона дала перший виток до незалежності нашого народу.


З цієї нагоди у малому залі Головного будинку культури відбувся захід. Зі словами привітань до присутніх звернулись перший заступник селищного голови Андрій Лабушний та перший заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Віремейчик. У своїх виступах вони зауважили, що соборність, це не лише спільна територія. Це й духовна єдність, спільні цінності, спільні ідеали, устремління. Це велика міцна родина всіх громадян України.
Під час заходу учасники зібрання вшанували хвилиною мовчання всіх полеглих за гідність та свободу українського народу, за територіальну цілісність нашої держави, зокрема Героїв Небесної Сотні. На жаль й зараз наші хлопці воюють на Сході, і воюють не тільки за повернення окремих територій, а за всю соборну українську землю, як і наші попередники 100 років тому. Бо майбутнє нашої нації – у сильній, єдиній Соборній Україні.
Не обійшлось і без патріотичних пісень, які зазвучали у виконанні молодіжного ансамблю «Злагода», а на завершення традиційно - державний гімн.
Будуймо країну разом


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь