A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Грайте разом з нами!

Дата: 01.07.2018 21:58
Кількість переглядів: 804

Чи часто ви замислювалися над тим, як важливий спорт в житті людини? Кожен бачить цю роль по-різному. Дехто досить прохолодно ставляться до всього, що з ним пов'язано. Інші взагалі вважають спорт марною тратою часу. Але є категорія людей, що бачать сенс у спорті і їх, на щастя з кожним днем все більшає…
Приємно усвідомлювати, що наша новоутворена об’єднана територіальна громада активно підтримує залучення молоді до здорового способу життя. Цього тижня з метою популяризації волейболу, як масового виду спорту, на базі ДЮСШ Каланчацької селищної ради відбулись змагання серед жінок. За кубок «Відкриття сезону» боролись команди Каланчацької ОТГ(«Фаворит», ДЮСШ-1,ДЮСШ-2) та команда Мирненської ОТГ.


Відкриття змагань розпочалося з урочистого шикування. З вітальним словом до спортсменів звернувся перший заступник Каланчацького селищного голови Андрій Лабушний, який позитивно оцінив прагнення молоді до спортивних звершень.
«Дуже приємно, що ряди прихильників фізичної культури й спорту в нашій громаді невпинно зростають і стають запорукою гармонійного розвитку особистості. Кожному спортсмену бажаю здоров’я, спортивної енергії та перемог, нових трудових і творчих здобутків», - додав Андрій Григорович.
Всі ігри пройшли в напруженій, безкомпромісній боротьбі. Вболівальники активно підтримували свої команди та раділи кожному забитому м'ячу. Хочеться додати, що взяли участь в змаганні не тільки теперішні вихованці ДЮСШ, а й її випускники.
Призові місця розподілились таким чином :
І місце – ДЮСШ-1;
ІІ місце – «Фаворит»;
ІІІ місце – Мирненська ОТГ.
Після оголошення результатів команди була нагороджені грамотами та солодкими подарунками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь