A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

ЇЇ величність – ЖІНКА

Дата: 01.07.2018 22:14
Кількість переглядів: 693

Весна - пора щастя, любові і тепла. Не дивно, що саме в цей період року ми і відзначаємо Міжнародний жіночий день, адже жінка - то справжня берегиня сімейного затишку, яка, як і весна, дарує своїм рідним безкрайню любов і нове життя.
Восьме березня, ми Українці, на відміну від інших, святкуємо зовсім по-особливому, бо це єдиний день у році, коли кожна жінка має право на повноцінний відпочинок від усіляких справ. А от сильна половина отримує важливе завдання, проявити всю свою фантазію, аби здивувати та привітати своїх: дружин, матерів, донечок. Цього року Каланчацький селищний голова Володимир Зінчук, приклав максимум зусиль, щоб зробити цей день особливим. Підготовка до свята почалась заздалегідь, і була продумана до найменших дрібниць.


7 березня в Головному будинку культури відбувся широкомасштабний концерт «ЖІНКА, ВЕСНА, КОХАННЯ». Свято розпочалось з першої сходинки до зали, коли всім жінкам, що завітали, дарували квіти. Першим «акордом» програми зазвучала пісня у виконанні Олександра Крайнова «Женщина воздух». А далі захід продовжували колективи Головного будинку культури та його філій(СБК Партизан та СБК Жовтневий), які радували присутніх гумористичними сценками та весняними піснями.
Зі словами привітань до прекрасної половини звернулись селищний голова Володимир Зінчук, голова районної ради Ігор Замма та перший заступник райдержадміністрації Анатолій Віремейчик.
«Дорогі жінки нашої громади, я дякую вам за те, що ви надихаєте нас. Бо тільки з для вас, ми, чоловіки, стаємо в житті трішки кращими» - зазначив Володимир Калинович.
Звичайно не обійшлось цього разу без виступів юних талантів, які не тільки розкрили себе, а й зарядили публіку позитивом та приємними емоціями. Присутні мали можливість насолодитись класичною музикою у виконанні вчителів та учнів Школи естетичного виховання, а також відчувати нестримний драйв під час виступів народного хореографічного колективу «Живчики»…
Захід був неймовірно цікавим та насичений. А його завершення було не менш неочікуваним, як і початок. Адже чоловіки, які були присутні в залі, стали перед прекрасною статтю на одне коліно. Момент - зворушливий, бо саме цей вчинок, є ознакою поваги та шани, до тих, хто кожного дня турбується та хвилюється за своїх рідних.
Свято вдалось на славу та підкорило кожне жіноче серце. 
З гарним настроєм та квітами залишали Головний будинок культури після концерту каланчакці, дякуючи за це аматорам та організаторам святкового концерту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь