КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Дискотека у розпалі

Дата: 01.07.2018 22:20
Кількість переглядів: 843

Турбота про молоде покоління є важливою частиною повсякденного життя. Це і патріотичне виховання молоді, її змістовне дозвілля, а також запобігання негативним явищам у молодіжному середовищі та об’єднання молодих людей навколо спільної мети. А що об’єднує краще ніж музика?
До вчорашнього дня напевно ніхто не міг сказати, коли відбулася остання дискотека в ГБК.
Тому за сприяння першого заступника селищного голови Андрія Лабушного, 17 березня 2018 року відбулась святкова дискотека для молоді. Вечір супроводжувався не просто танцями під запальну сучасну музику, а й різноманітними конкурсами, які були підготовлені заздалегідь. Надзвичайно порадував, то й факт що присутні активно приймали у них участь. 


Слід зазначити, що дискотека носить дуже позитивний характер, адже у нашої молоді немає альтернативи для відпочинку, у вечірній час. Такий захід дає можливість молові відпочити, а батькам почувати себе спокійно, адже під час заходу за дітьми слідкують учасники громадського формування з охорони громадського порядку.
Спеціалісти Каланчацької селищної ради також долучились до заходу та отримали масу задоволення від нього.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь