A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Звіт Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука у с.Роздольне

Дата: 01.07.2018 22:23
Кількість переглядів: 757

27 березня 2018 року, у с.Роздольне відбулось публічне слухання звіту Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука про роботу селищної ради і її виконавчого комітету за 2017 рік.
На початку звіту очільник громади розповів про результати реформи децентралізації, а саме: створення об’єднаної територіальної громади, до якої на початку 2017 року увійшли 11 населених пунктів: селище Каланчак, села Роздольне, Новопавлівка, Новокиївка, Привілля, Бабенківка Друга, Вербове, Максима Горького, Гаврилівка Друга, Бабенківка Перша, Олександрівка. 


Також Володимир Калинович детально проаналізував доходи та видатки бюджету Каланчацької громади, зупинився на досягненнях у сферах освіти, медицини, комунального господарства та благоустрою.
Зауважив, що самим напруженим періодом був початок організації громади, передача та прийняття майна комунальної власності громади від районної ради, адже працівники медичних закладів, працівники освіти, культури не повинні були залишитися без заробітної плати
Протягом 2017 року було профінансовано такі заклади соціальні сфери: навчально виховний комплекс – 4 115 462 грн; будинок культури – 319 323 грн; лікарський амбулаторний заклад – 591 186 грн.
Здійснено заходи, щодо благоустрою села Роздольне, а саме:
-капітальний ремонт системи опалення другого поверху Роздольненського НВК - 183 686 грн.
– поточний ремонт асфальтового покриття доріг в селах Роздольне - 67 614,09 грн., 
– придбано та розпочато встановлення 32 дор.знаки (кошти сел.ради в сумі 23400).
– грейдування доріг
серед інших робіт:
– придбана комп’ютерна техніка –98 818 гривень 
–зроблено опалення в приміщенні пошти та встановлено новий котел в с/раді ( 3500 грн+ 15000грн-котел).
– надано грошову допомогу СКП «Дофіно» в сумі 98000 грн.
– придбано холодильну камеру в НВК на суму 6000 грн. 
Завдяки діючій програмі «Поліпшення життєзабезпечення, соціального захисту громадян, які опинились в складних життєвих обставинах на 2018-2021 роки» - виділено матеріальну допомогу на поховання непрацюючим громадянам, в разі смерті до досягнення пенсійного віку- одній особі.
Також завдяки співфінансування з Херсонського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» (який співфінансується з бюджету Каланчацької селищної ради) надано довгостроковий пільговий кредит – одні особі. 
На завершення Володимир Калинович розповів про перспективи 2018 року, а також про інвестиції, які планується залучити.
Основними перспективами для с. Роздольне, є будівництво нової амбулаторії сімейного типу з житлом для лікарів, встановлення вуличного освітлення, ремонт дорожнього покриття. З метою запровадження концепції реалізації державної політики у сфері загальної середньої освіти буде оснащення закладу навчально-методичним забезпеченням для учнів першого класу «Нової української школи», 
Звичайно час реформ ніколи не був простим, але уже зараз можна сказати, що вони несуть позитивні зміни в нашу громаду, в наше життя!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь