A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Звіт Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука у с.Новопавлівка

Дата: 01.07.2018 22:28
Кількість переглядів: 728

29 березня 2018 року, у с.Новопавлівка прозвітував Каланчацький селищний голова Володимир Зінчук та в.о.старости Віктор Труба.
Розпочав звіт Володимир Калинович, який проаналізував роботу апарату та депутатського корпусу впродовж минулого року з усіх стратегічних напрямків, детально зупинившись на інвестиційній діяльності, реалізації соціальних проектів, стані справ в сільському господарстві, промисловості, транспортному сполученні, бюджетних питаннях та на проведеній роботі по виконанню заходів, спрямованих на пріоритетний розвиток галузей освіти та охорони здоров’я.
В цілому в 2017 році вдалося забезпечити стабільне функціонування всіх важливих напрямків життєдіяльності Каланчацької ОТГ.


Протягом минулого року було профінансовано такі заклади соціальні сфери: навчально виховний комплекс – 2 733 557 грн; будинок культури – 92 006 грн; лікарський амбулаторний заклад – 78 286 грн.
Здійснено заходи, щодо благоустрою села Новопавлівка, а саме:
- Капітальний ремонт водопроводу (282 698 грн);
- Поточний ремонт доріг (45 174 грн);
- Облаштовано внутрішній туалет БК(46 000 грн);
- Придбано динаміки для акустичних систем БК(9 684);
- Ремонт опалення адмін. Будівлі (20 000 грн).
Завдяки діючій програмі «Поліпшення життєзабезпечення, соціального захисту громадян, які опинились в складних життєвих обставинах на 2018-2021 роки» - виділено матеріальну допомогу:
- на лікування - одній особі;
- у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем - одній особі;
- демобілізованим військово службовцям, учасника АТО- чотирьом особам.
Також завдяки співфінансуванню з Херсонського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» (який співфінансується з бюджету Каланчацької селищної ради) надано довгостроковий пільговий кредит – одній особі.
Голова ОТГ також окреслив пріоритетні напрямки подальшої роботи та ключові завдання розвитку громади у 2018 році.
В.о. старости, Віктор Володимирович, звітуючи перед населенням зауважив, що з метою поліпшення соціального захисту жителів села - власників земельних паїв були проведені переговори з ПП «Органік сістемс», щодо підвищення орендної плати за земельні паї, виплату допомоги на поховання членам родини померлого паю. Орендна плата підвищена в 2017 р. на 1,5% - орендна плата за пай склала 8400 грн без врахування податку на доходи, які додатково отримав бюджет селищної ради, допомога на поховання склала 6400 грн.
У листопаді 2017 року була введена посада соціального працівника для обслуговування одиноко проживаючих громадян села похилого віку.
Продовжилася робота по самооподаткуванню власників будинків. За рахунок зібраних коштів та коштів селищної ради встановлено 3-тю частину огорожі сільського кладовища, придбані та замінені 17 світлодіодних ламп вуличного освітлення.
Підготовив 2 проекти для участі в конкурсі Фонду регіонального розвитку: перший, вартістю 300 тисяч гривень, « Капітальний ремонт водопроводу по вулиці Жовтнева та пров.Молодіжний села Новопавлівка Каланчацького району Херсонської області» реалізований, другий - «Впровадження системи роздільного збирання твердих побутових відходів як один з ефективних заходів щодо розвитку Каланчацької об’єднаної територіальної громади в умовах існування сприятливого навколишнього середовища (комунальне підприємство «Водограй»села Новопавлівка Каланчацької селищної ради)», вартістю 630 тис. гривень, направлений в селищну раду для наступної реалізації.
Віктор Володимирович також зазначив, що вже до дня святої Пасхи вулиці будуть освітленні й в цьому році в церкві вночі відбудеться богослужіння та освячення кошиків.
На завершення голова Каланчацької ОТГ подякував присутнім та відповів на питання, які хвилювали населення с.НовопавлівкаФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь