A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Звіт Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука у с.Олександрівка

Дата: 01.07.2018 22:30
Кількість переглядів: 693

30 березня 2018 року, у с.Олександрівка відбулось публічне слухання звіту Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука.
Звертаючись до присутніх, Володимир Калинович зазначив, що минулий рік був в першу чергу організаційним, і подякував усім, хто сумлінно працював над вирішенням поставлених завдань. 
Початок 2017 року видався не легким, і те, що вчасно були перереєстровані всі соціальні заклади, які перейшли в громаду від районної ради, це важка та клопітка робота не тільки спеціалістів апарату, а й кожного керівника установ.


Говорячи про пріоритети, основним назвав збереження стабільності та розвиток соціальної сфери, також впродовж минулого року увагу було зосереджено на покращенні благоустрою. Про це та інше голова ОТГ детально розповів, звітуючи по кожному напрямку діяльності. Озвучені показники бюджетної політики, в галузі економіки, ЖКГ, освіти, медицини, соціальної сфери та решти, свідчать про сталий розвиток та позитивні зрушення у житті громади.
Протягом 2017 року було профінансовано такі заклади соціальні сфери: загально освітня школа – 3 238 643 грн; дитячий садок - 808 771 грн, будинок культури – 79 697 грн; лікарський амбулаторний заклад – 205 261 грн.
Здійснено заходи, щодо благоустрою села Олександрівка, а саме:
- проведено капітальний ремонт вуличного освітлення (269 835 грн)
- здійснено поточний ремонт доріг (38 956 грн);
- придбано дитячий ігровий майданчик(48 700 грн);
- придбано електро плиту для садочка (12 000 грн)
- придбані та встановлені два прожектори.
Завдяки діючій програмі «Поліпшення життєзабезпечення, соціального захисту громадян, які опинились в складних життєвих обставинах на 2018-2021 роки» - виділено матеріальну допомогу:
- на лікування – двом особам;
- у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем - двом особам;
Під час звіту голови, в.о старости с. Олександрівка Володимир Гонта ознайомив присутніх з запитом протоієрея Віталія, щодо виділення земельної ділянки під забудову Храму. Односельці разом зі очільником села обрали місце на якому буде побудований храм. А також узгодили встановлення ігрового майданчика для дітей.
Підводячи підсумки, Володимир Калинович зазначив, що попереду ще багато питань, які потребують вирішення, і озвучив основні завдання, реалізація яких планується уже в поточному році та відповів на запитання.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь