КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Здавна усі знають, що усмішка — це така собі«зарядка для обличчя», фейс-білдінг, якщо хочете по-сучасному.

Дата: 01.07.2018 22:37
Кількість переглядів: 855

1 квітня у День сміху в Каланчацькій ЦРБ відбулось справжня свято гумору, наповнене несподіванками та різноманітними розвагами.
Господарі заходу зустрічали гостей згідно з традицією, хлистали вербою та приговорювали: «не я б'ю верба б'є…» і хто його знає чи то дійсно традиція чи можливість згадати образи та задати «стусанів».


З самого початку заходу в одній з «сценок» нам нагадали про щоденні жіночі таргани, які щосили бігають по нашій голові й не дають спокою оточуючим(особливо чоловікам), а потім запропонували поринули в кругосвітню подорож по країнах мрій: Франція – США -Німеччина- Японія- Італія- Греція-Україна, де нас радо зустрічали танцями, конкурсами, та чудовими гуморесками. Всі присутні отримали солодкі призи та подаруночки.
Свято, як завжди, пройшло в теплій, сімейній атмосфері. Сподіваюсь наступного разу гостей буду більше, адже такі заході допомагають відволіктись від щоденних турбот та отримати позитивну енергію.
Дякую організаторам за можливість відпочити та віддуши посміятисьФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь