A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Перше квітня в ГБК

Дата: 01.07.2018 22:40
Кількість переглядів: 729

У році є багато свят, але немає жодного веселіше Дня сміху. Це своєрідна "аномальна зона" на календарі, день, коли похмуру логіку сірих буднів можна порушити яким-небудь несусвітнім бешкетництвом і при цьому не уславитися людиною несерйозною.
1 квітня - день, який не внесений ні в які календарі знаменних дат і всенародних свят і тим не менш засів вже десь у глибині підсвідомості, що передається з покоління в покоління як день розіграшів, жартів, сміху, загалом - як найдавніший з професійних свят. Цього дня в Головному будинку культури відбулось гумористичне шоу. Глядачі з захопленням споглядали за подіями, що розвивались на сцені та від душі посміхались.


Впродовж всього заходу аматори доводили, що розіграші та жарти бувають не тільки різного ступеня винахідливості, але й різного масштабу: одні не виходять за межі вузького родинного кола і залишаються в пам'яті лише безпосередніх учасників, інші, подібно вірусу, заражають найширші маси населення і спричиняють самі непередбачувані наслідки. Тож посміхайтесь та відвідуйте такі чудові заходи, адже всі вони робляться саме для вас шановні односельці, ну і на десерт можна віддуші потанцювати на дискотеці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь