A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

03 квітня 2018 року в Головному будинку культури відбувся публічний звіт голови Каланчацької селищної ради (об’єднаної територіальної громади) Володимира Зінчука.

Дата: 01.07.2018 22:41
Кількість переглядів: 638

На минулому тижні Володимир Калинович вже побував зі звітом в 5 населених пунктах а саме: с. Роздольне, с. Новокиївка, с. Новопавлівка, с. Олександрівка, та с. Гаврилівка Друга, під час якого обговорив з населенням «наболівші» для кожного округу питання та прийняв до уваги побажання населення, стосовно подальшого розвитку громади…
Розпочав звіт Володимир Калинович з аналізу роботи апарату та депутатського корпусу впродовж минулого року, детально зупинився на соціальній сфері розвитку: медицини, освіти, духовності, культури й спорту, оскільки турбота про людей є першочерговим завданням. Проінформував громадськість щодо роботи у галузі економіки, залучення інвестицій, реалізації соціальних проектів та державних програм.


Так, в своєму виступі селищний голова звернув увагу присутніх, що 2017 рік був не простий, але разом з тим було зроблено багато покращень для населення та розвитку соціальної сфери вцілому. 
Завдяки субвенції з державного бюджету було придбано спец. техніку для ККУП «Джерело» - екскаватор, сміттєвоз, асенізаторну машину та комбіновану машину для проведення ямкового ремонту й очищення доріг від снігу (які вже працюють та надають послуги).
Відкрили медичний кабінет з найновішим діагностичним обладнанням, якого немає в жодному іншому селищі (ультразвукова діагностична система експерт класу Orcheo lite; термограф контактний цифровий ТКЦ-1; електрокардіограф 3-6-12 канальний ЮКАРД – 100 у к-ті з системою телеметрії, реєстрації МОЗ; електрокардіограф портативний 3-канальний), який надає консультації та огляд безкоштовно.
У 2017 році ми, затвердили проект та побудували сифон. 
Діють програми: «Поліпшення життєзабезпечення, соціального захисту громадян, які опинились в складних життєвих обставинах на 2018-2021 роки»; «Власний дім»; «Розвиток людського капіталу Каланчацької селищної ради» та інші.
Також завдяки співфінансуванню з Херсонського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» (який співфінансується з бюджету Каланчацької селищної ради) можна отримати довгостроковий пільговий кредит.
На завершення звіту Володимир Калинович,окреслив пріоритетні напрямки подальшої роботи та ключові завдання розвитку громади у 2018 році. Відповів на питання та висловив слова вдячності всім, хто словом і ділом підтримував нашу громадуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь