A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Збережемо природу – збережемо себе

Дата: 01.07.2018 22:45
Кількість переглядів: 1196

У житті кожної людини дуже важливу роль грає саме природа, вона є частиною нашого існування. Цього заперечувати не можна. Але чи прагнемо ми її зберегти? Дорога вона нам? Дбайливо ми до неї ставимося?
Сьогодні, 5 квітня, напередодні Великодня мешканці Каланчацької громади дали відповідь на ці питання не словом, а ділом. В цей день по всім населеним пунктам відбулась акція «За чисте довкілля».


За традицією займалися благоустроєм як чиновники, працівники установ, організацій, загальноосвітніх закладів, комунальники, так і небайдужі мешканці громади. Дружно вийшли наводити лад на своїх територіях. Озброївшись пакетами для сміття, гумовими рукавичками та гарним настроєм працівників поділили на декілька команд, кожна із яких відповідала за свій квадрат. Таким чином, привели до порядку околиці.
Варто зазначити, дана акція та наближення весняних Пасхальних свят об'єднали велику кількість небайдужих громадян, які прибирали прибудинкові території, парки, дороги, кладовища. Адже тільки якщо ми будемо дбайливо ставитися до всього навколишнього, то навчимося і цінувати один одного. Ми не тільки збережемо світ, але і збережемо в собі людини.
Зробимо наш край чистим разом!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь