A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Благодатний Вогонь передали із Херсонщини до Криму

Дата: 01.07.2018 22:55
Кількість переглядів: 676

Щороку мільйони людей у передвеликодній час стають свідками великого дива — сходження Благодатного вогню, який вважається символом благословення Божого роду людському і розноситься паломниками по всьому світу.В ніч з 7 на 8 квітня Херсонщина радо зустрічала Єрусалимський вогонь, який Отець Ігор Семеніх, головний капелан області разом з представниками ХОДА доставили в міжнародний аеропорт "Херсон" із м.Києва…
 8 квітня, у День Воскресіння Христового, на КПВВ Каланчак голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв передав Благодатний вогонь з Єрусалима у тимчасово окупований Крим.


"Ми вже третій рік поспіль передаємо цю священну Божу іскру на окуповану територію. І сподіваємось, що цей вогонь стане символом єднання та нашої спільної любові до України… Для нас це ще і великий духовний символ того, що ми разом з кримчанами, що українці ніколи не змиряться з тим, що частину нашої держави було нахабно анексовано.» - зазначив Андрій Анатолійович
Отримавши Эрусалимський вогонь архієпископ Сімферопольський і Кримський – Климент зауважив: «Віряни та духівництво чекають на цей Благодатний вогонь, адже дня українців в Криму важливо розуміти що і їх сьогодні, і громадян України об'єднує віра, любов до власної Батьківщини й жага до свободи»
Частину благодатного вогню залишили прикордонникам. Архієпископ Климент разом з отцем Ігорем привітали військових з Великоднем, благословили їх на подальшу службу та пригостили освяченими пасками.
P.S. .Завершенням чудового дня став візит очільника області до морських піхотинців, яких він привітав зі святом та почастував традиційними пасхальними гостинцями та добрим словом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь