КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Представники агенства US AID відвідали Каланчацьку ОТГ з робочим візитом

Дата: 01.07.2018 23:02
Кількість переглядів: 730

16 квітня 2018 року відбулась зустріч керівництва Каланчацької об’єднаної територіальної громади з представниками Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II) та Міжнародної організації права розвитку (IDLO) в Україні.
Метою зустрічі є обговорення подальшої співпраці зі створення ЦНАПу европейського рівня - місця спілкування влади і громади міста, де можна одержати будь-яку інформацію, консультацію чи послугу з відповідними побутовими умовами, компетентним і приязним персоналом.


Під час діалогу Володимир Калинович чітко окреслив свою позицію, як керівника громади: «Утворення ЦНАП у Каланчацькій громаді – необхідний крок і одне з пріоритетних завдань. Ми намагаємось створити необхідні умови для спрощення взаємовідносини влади і громади. Громадянам буде простіше отримати інформацію або консультацію чи конкретну послугу в максимально зручній формі і в коротші терміни.»
Каланчацька селищна рада докладе максимум зусиль для реалізації основного принципу: влада для громади, а не громада для влади.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь