КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Талант завжди родом з дитинства.

Дата: 01.07.2018 23:04
Кількість переглядів: 762

Кажуть, що кожна дитина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. В цьому році таким полем став традиційний обласний огляд-конкурс дитячої та художньої творчості «Таврійський барвограй».
17 квітня молодь Каланчацької об’єднаної територіальної громади продемонструвала майстерне володіння навичками вокального, хореографічного, театрального мистецтва, а також виставковими роботами декоративно-ужиткового, образотворчого та фото мистецтва.


Різнобарв’я жанрів, 57 конкурсних номерів(513-учасників), які було відібрано до обласного етапу - високий показник роботи наших: вчителів, вихователів, керівників позашкільних гуртків. Щодня вони допомагають дітям повірити в себе, свій талант, можливості творити, досягти висот у різних галузях людського життя.
Це був не просто фестиваль, це був повноцінний концерт, під час якого присутні: то поринали в сум, то посміхались від душі, а під час виступів хореографічних колективів поглядали заворожено. Він надовго залишить в душі та пам'яті яскраві враження. 
Діти наше майбутнє і ми ними пишаємось!
P.S. З нетерпіння чекаємо результатів конкурсу.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь