КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

«Благодійна Херсонщина – 2017»

Дата: 01.07.2018 23:08
Кількість переглядів: 608

Фото без описуМилосердя - величезна сила, що зв'язує і об'єднує людей. Воно допомагає і тим, хто його потребує, і тим, хто його надає. Дуже не просто жертвувати своїми інтересами та проблемами, співчувати комусь, підтримувати, любити та поспішати на допомогу. Це і є виявом людяності, на який в наш час, на жаль, здатен не кожен. Напевно саме через це благодійність завжди поважалася і вважалася найвищою людською чеснотою.
Щороку школи, організації та прості громадяни нашої держави приймають активну участь в різноманітних акціях, направлених на допомогу тим хто її потребує. Щоб відзначення кращих та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі, п’ятий рік поспіль діє загальнонаціональний проект «Благодійна Україна».


18 квітня у рамках регіонального конкурсу – «Благодійна Херсонщина - 2017» в м. Херсон відбулась церемонія нагородження благодійників нашої області. Відзнакою у номінації «Молодіжна благодійність» було нагороджено Каланчацьку загальноосвітню школу I–III ступенів №1 Каланчацької селищної ради (завуч Свідова О.Б.)
Вітаємо, та пишаємось тим, що наші учні не залишаються осторонь, а вносять б часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету - допомогу тим, хто її потребує.
Говорячи словами видатного литовського художника і композитора Мікалоюс Чюрльонас –«Світло потрібно мати з собою, в собі, щоб освітити темряву для всіх, що стоять на дорозі, щоб вони, побачивши світло, знайшли його в собі та пішли б своєю дорогою, не стоячи в темряві, наче не відаючи, куди йти»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь