A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Трудовий десант в роботі

Дата: 01.07.2018 23:11
Кількість переглядів: 790

Весна на вулиці приносить із собою не лише щебет птахів та первоцвіти, а й безліч сміття залишеного за зиму. Продовжуючи акцію « За чисте довкілля», 19 та 20 квітня 2018 року пройшла весняна толока, з прибирання парку та дитячого майданчик мікрорайону «Преображенський», а також дитячого майданчику біля будівлі селищної ради та паркової зони позаду Головного будинку культури, яка розкинулась понад річкою.


До заходу долучились представники органів місцевого самоврядування, виконавчої влади; працівники підприємств, організацій та установ, школи, а також небайдужі мешканці селища. Озброївшись відповідним інвентарем прийнялись до роботи.
Ентузіазм та завзятість зробили свою справу і вже після кількох годин плідної праці зібрали чималу купу сміття, опалого листя та гілок. Бажаючи озеленити улюблене місце відпочинку багатьох мешканців селища, висадили саженці молодих дерев та розчистили узбережжя річки.
Дана акція, це не лише прибирання, а й усвідомлення того, що людина, яка приділить увагу та час певній території, вже буде вагатися перед тим, чи смітити на ній. Адже після проведеної толоки залишається чистота не тільки довкола, але і в душі!
Гарно працювали з користю і для себе, і для рідного краю! P.S. Дякую всім хто долучився до прибирання!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь