A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відбувся розіграш Кубку районної газети «Слава праці» з футболу

Дата: 01.07.2018 23:13
Кількість переглядів: 654

Ось і дочекалися ми справжньої весняної погоди, а це означає початок нового футбольного сезону, який дає змогу майстрам шкіряного м’яча продемонструвати свої вміння, а вболівальникам отримати задоволення від запеклої боротьби.
За традицією щороку розігрується Кубок районної газети «Слава праці». Напевне сьогодні вже ніхто не згадає в якому році він був започаткований, адже тут мова йде про цілі десятиліття. Тому не дивно, що такий вагомий період часу не пройшов безслідно - змінився не один редактор газети; кубок декілька разів оновлював свій вид, а футболісти з часом змінювали поле на трибуни для вболівальників. Та скільки б років не минуло одне є незмінний, Кубок райони як й раніше - найжаданіший для багатьох команд, що приїздять на змагання.


21 квітня 2018 року на стадіоні «Юність» відбувся матч за першість Кубку «Слава праці», в якому взяти участь три футбольні команди: «Торнадо», «Каланчацький» та «Освіта». З вітальним словом до спортсменів звернулись Ольга Харченко, редактор газети та Андрій Лабушний, перший заступник Каланчацького селищного голови, які побажали присутнім міцного здоров’я, спортивної енергії та перемог, нових трудових і творчих здобутків.
Футбольна гра була напруженою та видовищною, уболівальники уважно слідкували за цікавими ігровими моментами на полі, і звісно ж вболівали за кожну з команд, сподіваючись на перемогу найсильнішого.
Підсумок трьох матчів наступний:
Торнадо – Освіта -2:0
Освіта – Каланчацький - 0:1
Тордано - Каланчацький - 1:1
За результатами гри перемогу виборола команда села Гаврилівка, яка підтвердила свій торішній результат та не поступалась Кубком іншим командам. Представники «Торнадо» нагороджені грамотою, грошовою премією, а також отримали річну передплату на районну газету «Слава праці». Призери змагань отримали грошову винагороду та грамоти.
Дякуємо командам за чудову та видовищну гру!!!Чекаємо на нові зустрічі!!!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь