КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

100 років милосердя

Дата: 01.07.2018 23:15
Кількість переглядів: 765

Заклопотані своїми буденними справами ми біжимо вперед. Хутчіш – треба встигнути. Купити, здати, обміняти, знайти, попросити… і в цій метушні ми рідко звертаємо увагу на потреби інших людей, на тих хто опинився в складних життєвих обставинах, кому іноді так потрібна допомога.
В таких важких життєвих перипетіях на допомогу приходять працівники Червоного Хреста, головні завдання яких - бути там, де людське горе та лихо, допомагати незважаючи на соціальний статус та віросповідання, підтримувати хворих і самотніх у найтяжчі хвилини буття.


З 1 по 30 квітня 2018 року проходить Всеукраїнський Місячник Червоного Хреста під гаслом «100 років милосердя». Під час якого внутрішньо переміщені особи с. Каланчак та одинокі люди похилого віку по іншим населеним пунктам Каланчацької об’єднаної територіальної громади отримають продуктові набори.
Станом на сьогоднішній ранок жителі села Роздольне, Новопавлівка вже отримали продуктові набори, сьогодні до них приєднається Новокиївка, Гаврилівка та інші.
Давайте будемо добріші одне до одного і до оточуючих, адже світ тримається не на грошах, прибутках, машинах чи іграшках. Світ тримається на милосерді й доброті. Бо саме вони приносять спокій у серце. Навіть саме слово про це говорить: милосердя – мило серцю. Доброта до інших людей приносить радість та спокій у серце того, хто дає, і того, хто потребує.
Гроші буде витрачено, прибутки всякнуть, іграшки зламаються, а пам’ять про добро залишиться у віках.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь