A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Школа естетичного виховання презентує

Дата: 01.07.2018 23:20
Кількість переглядів: 674

Скептик скаже: «Музика – це вид мистецтва, а ним ситий не будеш». Але я вважаю, що саме мистецтво робить життя людини наповненим, багатозвучним, різнокольоровим. Музика, як один із видів мистецтва, збагачує світ людини барвами, емоціями. Зазвичай почувши знайому мелодію нас переповнюють різні почуття: умиротворення, ейфорія, печаль, смуток, радість.
Але музика – це не тільки естетична насолода. Леся Українка в юному віці через хворобу змушена була попрощатися зі своїм фортепіано і забути про мрію стати музикантом, проте любов до музики позначилась на багатьох її ліричних творах, які принесли їй світову славу.


Каланчацька школа естетичного виховання продовжуючи найкращі традиції багатьох поколінь музикантів, щодня знайомить своїх вихованців зі світом музики. Прививаючи їм любов та майстерність.
26 березня під час звітного концерт вокального та струнно-смичкового відділу, присутні були захоплені тим володінням музичними інструментами які продемонстрували діти. У їх виконанні прозвучали твори класичної та сучасної музики, а наймолодші вихованці школи заворожували своїми дзвінкими голосами.
Вперше струнно-смичкових клас був відкритий у 1978 році під керівництвом Вадима Куршпіля. А з 2000 року клас вокалу започаткувала Лариса Шередько.
Пройшовши довгий шлях, вокальний та струнно-смичкових відділ здобув великий досвід і дбайливо зберіг найкращі традиції, що сприяє зміцненню та розвитку творчого потенціалу колективу педагогів та учнів. Все це дозволяє нам впевнено дивитись в майбутнє.
Сьогодні у відділі працюють п’ять викладачів, п’ять професіоналів своєї справи, які закохані в музику та передають цю любов дітям. Вихованці школи є постійними учасниками та лауреатами обласних, Всеукраїнських, Міжнародних, Відкритих дитячих музичних фестивалів та конкурсів, а це свідчить про щоденну та клопітку працю вчителів.
По закінченню урочистої частини своїми враженнями ділився Андрій Лабушний, перший заступник селищного голови, який зазначив:«Концерт був надзвичайний, діти проявили неабияку майстерність… Сьогоднішній успіх перш за все є заслугою учителів, які вкладають не тільки любов до мистецтва, а й усю душу і серце, виховуючи їх гідними людьми. Я гордий від того, що в нашому селищі живуть такі талановиті діти. Упевнений, майбутнє нашої країни — в надійних руках!»»Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь