КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відкриття полігону територіальної оборони

Дата: 01.07.2018 23:23
Кількість переглядів: 717

28 квітня 2018 року увійде в нашу пам'ять як ще одна маленька «перемога», саме сьогодні ми проводимо навчання загонів територіальної оборони на ВЛАСНОМУ спеціальному полігоні.
В умовах російсько-української війни навчитися військовій справі, набути знання поводження зі зброєю є необхідністю, адже кожен свідомий громадянин повинен бути готовим до захисту своєї Батьківщини. У зв’язку з цим за ініціативи волонтера Сергія Свища, та підтримки: голови райдержадміністрації Олега Онуце, голови селищної ради Володимира Зінчука, депутата селищної ради Олексія Бурдейного, та інших небайдужих мешканців району, біля населеного пункту Каланчак було побудовано відкрите типове стрільбище. Місце яким не може похизуватись жодний район Херсонської області. Ми перші і ми є прикладом для інших.


Навчання територіальної оборони пройшли в присутності голови обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва та його заступника Володимира Чабана. Під час промови Андрій Анатолійович акцентував увагу на тому, що багато областей України за прикладом Херсонської почали проводити заняття з підрозділами територіальної оборони. «Дякую Вам за активну громадську та життєву позицію і нехай по ту сторону кордону бачать, що хлібом і сіллю ми окупантів зустрічати не будемо!» - наголосив очільник області.
Навчання проводяться відповідно до Плану проведення зборової підготовки підрозділів територіальної оборони Херсонської області на 2018 рік, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації.
За традицією військовозобов’язані мали змогу відпрацьовувати навички зі стрільби, надання медичної допомоги, тактичної підготовки, дії підрозділу в обороні та наступі. Під час навчань свою підготовку під час показового виступу продемонстрували військові територіальної оборони м.Херсон.
Під час урочистого відкриття полігону голова районної державної адміністрації Олег Онуце зазначив «сьогоднішня подія є знаковою для загонів тер оборони, адже ми тепер маємо свій полігон для навчання, який збудували загальними зусиллями». Олег Іванович оголосив подяку за вагомий внесок у зміцнення територіальної оборони району: Сергію Свищу, Володимиру Ферко, Олексію Бурдейному, Миколі Бойко, Олександру Кочаткову, Леоніду Фазюліну, Василю Ферко, Павлу Пелишку, Олегу Суслову та Валерію Ковалю.
По закінченню навчання всіх присутніх пригостили смачною кашею та компотом.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь