A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

«На крилах творчості»

Дата: 01.07.2018 23:25
Кількість переглядів: 655

Щоб почути красу української мови, побачити розмаїття українських костюмів, помилуватися співом освітян, захопитися майстерністю читців художнього слова, взяти участь в запальних танцях, побувати в театрі, зустрітися з майстрами вишивки, аплікації, виробів з дерева не треба їхати де інде бо Каланчацька громада вмістила все це в своїх працівниках освіти.


27 квітня 2018 р. в центрі дитячої та юнацької творчості відбувся огляд – конкурс художньої самодіяльності «На крилах творчості», учасниками якого були працівники освіти Каланчацької об’єднаної територіальної громади та Каланчацького району. Важко на словах передати безмежну любов освітян до рідного краю – вони це виспівали в піснях, відтворили в поетичних рядках.
Конкурс увібрав у себе шість номінацій: вокал, художнє слово, театральне мистецтво, авторська творчість, хореографія та фольклор.
Журі огляду-конкурсу відзначило високий рівень виконавської майстерності, сценічної культури, розмаїття творчих репертуарів художніх колективів та окремих виконавців, а також те, що у тематиці виступів були твори, присвячені рідному краю.
Концерт був емоційним і вражаючим, тому не залишив глядача байдужим. Це дало змогу відволіктися від буденності та поринути у світ мистецтва.
З нетерпінням чекаємо результатів конкурсу!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь