A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

«Тато, мама, я - спортивна сім'я»

Дата: 01.07.2018 23:33
Кількість переглядів: 713

Здоровий спосіб життя – запорука щасливої родини. А заняття спортом всією сім’єю ще більше цементує стосунки. Нажаль за щоденними клопотами не так вже і часто випадає нагода разом провести час, дружно позмагатися і відчути себе єдиною командою.
З метою проведення вільного часу і дозвілля родини з користю для здоров'я усієї сім'ї 05 травня на стадіоні «Юність» відбулось одне з найбільш цікавих, незвичайних заходів, родинно — спортивне свято «Тато, мама, я - спортивна сім'я».


Сімейні команди та гостей свята привітав селищний голова Володимир Зінчук, який зазначив:«Сьогоднішній захід це у першу чергу, чудова можливість провести час зі своєю сім’єю корисно та весело… Я дякую батькам-учасникам змагань за те, що на власному прикладі доводять своїм дітям, що спорт – це потрібно»
Шість родин взяли участь у спортивних естафетах та конкурсах. Показали справжній приклад єднання та взаєморозуміння, адже можливість у родинному колі здобувати хай і локальні, але перемоги, поєднують сім’ю не лише тілом, а й духом.
Гучними оплесками підтримували свої команди, вболівальники. Особливо приємно було спостерігати плакати, виготовлені руками дітлахів.
За результатами змагань, у нелегкій боротьбі перше місце виборола команда Каланчацької ЗОШ №1; друге – Горьківської ЗОШ; третє - Новокиївський НВК.
P.S. Завдяки нашим небайдужим підприємцям, переможці змагань отримали сертифікат на безкоштовну сімейну вечерю - «Українська хата»; «Місце зустрічі», «Піца сіті».
Вітаємо переможців та бажаємо приємно провести вечір.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь