A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Ми не забудемо ніколи…

Дата: 01.07.2018 23:35
Кількість переглядів: 604

З кожним роком все більше спливає часу від знаменної дати «Великої Перемоги». З кожним відірваним листочком календаря, свідків та учасників тієї страшної та в той же час величної події, стає все менше. І час не зупинити. На жаль, зовсім мало залишилось людей, що можуть розповісти якою ціною здобувалась Перемога.
Ціна Великої Перемоги – це мільйони загиблих, навіки зламані людські долі. Звичайно про ті події нагадують нам пам’ятники, меморіальні дошки, обеліски та сотні безіменних могил. Та найголовніший меморіал – людська пам'ять, яку, ми, нащадки несемо у своїх серцях...


 7 травня напередодні свят учасників бойових дій Другої світової війни привітав селищний голова Володимир Зінчук. Очільник громади побажав міцного здоров’я, активного довголіття, щоб взаєморозуміння і людяність завжди їх оточували, участі в патріотичному вихованні молоді, яка має завжди пам’ятати про те, що ці люди в роки війни щоденно здійснювали подвиги заради майбутніх поколінь.
P.S. з 07 по 09 травня по всіх населених пунктах Каланчацької територіальної громади, виконуючі обов’язки старост завітають до учасників бойових дій Другої світової війни, щоб привітати та вручити допомогу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь