A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

«За все, що маю, дякую тобі»

Дата: 01.07.2018 23:40
Кількість переглядів: 996

Мама… Скільки приємних спогадів пов’язано з цим словом, скільки можливого і неможливого зробила вона для нас, своїх дітей! Хіба хтось може бути ближчим за неї, ріднішим за її руки, ласкавішим за її очі?
Мами дарують життя!!! Плекають з першої миті існування!!! І якими б дорослими і незалежними ми не були, для них ми назавжди залишимося маленькими «квіточками».
Навіть коли у нас створюється родина і народжуються діти, а мами переходять в солідний ранг бабусь, вони все так же залишаються для нас найдобрішими порадницями і найкращими помічницями і няньками для дітвори.


Материнська любов непорушна, а материнське серце настільки чуйне, що часто наші проблеми воно приймає ближче, ніж свої. Але, на жаль, і воно не вічне - час тече, мамина молодість в'яне, але очі все так же світяться всеосяжною любов'ю.
Саме нашим мамам і їх любові був присвячений концерт, що відбувся 11 травня у Головному будинку культури.
Теплими словами привітав матерів перший заступник селищного голови Андрій Лабушний.
«Мама - вона найсвітліша людина в житті кожного з нас! Ми вдячні за життя, що ви подарували за те тепло, за ті ніжні слова, які ви говорили з самого народження. Бажаю вам міцного здоров’я, родинного тепла, щоб ви ніколи не розчаровувались, а ваші діти приносили лише радість і втіху. Зі святом!»- підкреслив Андрій Григорович
У цей святковий вечір, матір-неньку найщирішими словами і талановитими художніми номерами вітали творчі колективи Центру дитячої та юнацької творчості Каланчацької селищної ради. Вся громада зібралась цього для, щоб подарувати свою любов найріднішим.
Драйвові танці, ритми яких змушували глядачів плескати не шкодуючи рук; душевні пісні, що навіювали думки про найцінніші речі в нашому житті; ну й звичайно неймовірний дует сім’ї Каребіних, ніщо не зрівняється з піснями, які виконують разом мама й доня.
Ще однією не менш важливою подія концерту, була посвята наймолодшої хореографічної групи ЦДЮТ в «Живчики». З чим ми радо вітаємо малечу, бажаємо творчих успіхів та натхнення на подальші звершення.
P.S. Всі ми виростаємо, починаємо ростити власних дітей, але назавжди залишаємось дітьми для своїх батьків, тому цю глибоку шану та любов до рідних потрібно плекати змалечку та хоча б раз на рік влаштовувати справжнє свято своїм матерямФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь