A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Музика вічна! Випускний у школі естетичного виховання!

Дата: 01.07.2018 23:50
Кількість переглядів: 713

Гарне вбрання на дівчатках, високі підбори, зачіски; у хлопчиків - зосереджені і серйозні обличчя. Сьогодні ці діти – вже дорослі, вони випускники Каланчацької школи естетичного виховання. Зі свідоцтвом про початкову мистецьку освіту всі випускники одержали професію, музичний фах, це перший дорослий документ, який не одноразово стане в нагоді, який завжди і при будь-яких обставинах гарантує кожному можливість заробити «на хліб».


З найтеплішими словами до випускників звернулись секретар виконавчого комітету Лариса Марченко та директор школи Валентина Годіна, які побажали успіхів, нових досягнень та радості і натхнення на всьому життєвому шляху. Пані директор підвела підсумок навчальних досягнень школи, подякувала викладачам та учням за високі результати та професіоналізм.
Труд наших викладачів – говорить Валентина Семенівна – не легкий, але дуже цікавий та різноманітний, тому що ми постійно знаходимось у творчому процесі. А нагородою та відрадою для нас є гарні виступи наших учнів. Успіхи та досягнення наших учнів надихають нас, надають сенс нашому життю, нашій роботі.
В цей вечір було багато нагород, для учнів, батьків, вчителів. Адже кожен доклав максимум зусиль заради розвитку дітей, як повноцінних особистостей.
Крім відзнак школи, грамотою селищного голови за сумлінне ставлення до навчального процесу, активну участь у районних заходах, високий рівень виступів у конкурсних програмах нагороджено: Бєляк Єлизавету, Коваль Вікторію та Пономарчука Олексія.
Урочисту частину продовжив святковий концерт, під час якого випускники продемонстрували присутнім свої здібності та майстерність, а їх вчителі познайомили нас з кожним.
Випускний вечір пройшов у дружній та теплій атмосфері, всі присутні отримали багато яскравих вражень. Новий рік покаже, як повернулись дороги сьогоднішніх випускників, але відомо точно, що ті найсильніші, які подолали непростий шлях і дійшли до кінця, збережуть у своїх серцях гармонію музики і любові до коханої школи і вчителів, які ввели їх у світ мистецтва!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь