A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Квіти, грамоти й сльози: останній дзвоник відбувся у всіх закладах освіти Каланчацької ОТГ

Дата: 01.07.2018 23:52
Кількість переглядів: 675

Для шкіл нашої громади, позаду залишилися десятки списаних зошитів та сотні навчальних годин - на урочистих лінійках діти, батьки та вчителі проводжають навчальний рік та вітають випускників із початком нового етапу життя.
Ще задовго до початку лінійки діти із букетами, ледь не більшими за самих школярів, метушиться: кожен виглядав улюбленого вчителя, аби вручити своє квіткове вшанування. А «головні» школярі – одинадцятикласники, для яких цей останній дзвоник дійсно останній, поважно крокують серед натовпу малечі.


Опісля вчителі нагороджують найздібніших дітей, які брали участь в олімпіадах, змаганнях та конкурсах.
Цьогоріч до Гаврилівської ЗОШ з почесною місією привітати дітлахів зі святом останнього дзвоника та вручити почесну відзнаку, учню школи завітав перший заступник Каланчацького селищного голови Андрій Лабушний.
Почесною відзнакою «Кращий учень Каланчацького району» першого ступеню, а також грошовою премією в розмірі 15 тисяч гривен та героскутером, фонду Євгена Рищука нагороджено:
Голота Віктор Геннадійович, учень 11 класу Гаврилівської ЗОШ I-III ст..
«Коли я бачу таку кількість нагороджених дітей, розумію, що цей рік для вас пройшов дуже плідно та результативно. І зрозуміло, що за всіма цими нагородами велика праця дітей, педагогів, підтримка батьків і належні умови, яка створює селищна рада, – наголосив Андрій Григорович. – Ми бачимо, що наші діти дуже талановиті, тож можемо бути певними: наше майбутнє у надійних руках. Бажаю дітворі вдалого відпочинку, подорожей, яскраво і корисно провести цікаві дні у пришкільних таборах. Особливі побажання випускникам. Школа дала вам основу, ті знання, які необхідні для успіху у майбутньому дорослому житті. А далі – все залежить від вас. Тож зичу успіхів, схильної долі, а вашим батькам – терпіння і сил!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь