A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Перші на кордоні

Дата: 02.07.2018 09:02
Кількість переглядів: 701

Сьогодні, в нашому Каланчацькому краї відбулась важлива подія. Поблизу с. Ставки урочисто відкрили пам’ятний знак 79-й миколаївській десантно-штурмовій бригаді.
Саме 79-тка, 2 березня 2014 року, першою стала на захист кордону з окупованим Кримом, тим самим подарувавши нашим мешканцям віру, що вони під надійним захистом Збройних Сил України.


Шановні захисники!Без усякого сумніву, мине зовсім небагато часу і про вас будуть писати книги, зніматимуть фільми, адже ви, беззаперечно, виконали священний обов’язок – стати на захист свободи та незалежності нашої держави. Бо ви – справжні герої, які у нерівному двобої із терористами, російськими найманцями протиставили їм свій патріотизм, самовідданість, відповідальність, безмежну любов до країни, яку ототожнюєте зі своїм рідним краєм, найдорожчими людьми.
Впродовж багатьох років про українську армію говорили набором кліше. Бо за період незалежності вона була не просто розвалена та розкрадена, вона була майже знищена… Ми навіть уявити не могли, що на нашу землю прийде війна, що знову проллється кров синів і дочок неньки України. В такий страшний для країни час ви стали на її захист, хоча натомість вона не могла запропонувати нічого. Стара, зламана техніка, потертий одяг, зброя яка постійно виходить з ладу, відсутність спеціалістів, що могли б працювати з бойовим арсеналом...Але величезний дух патріотизму зміг подолати всі негаразди. Сьогодні, як і 4 роки тому вами пишається вся країна! Вашій стійності, мужності та незламності!
Під час урочистостей зі словами вдячності до присутніх звернулись очільник Херсонської області Андрій Гордєєв, голова обласної ради В'ячеслав Мангер та голова Каланчацької райдержадміністрації Олег Онуце, кожен підкреслив вагомий внесок військових 79-дмш в хід війні на Сході та укріпленні позицій кордону з Кримом.
В свою чергу командир військової частини АО224, полковник Валерій Курач, розповів про перші кроки на шляху до перемоги, подякував кожному хто допомагав і допомагає в обороні нашої країні. Подяку за допомогу отримали: Олег Онуце, Володимир Зінчук, Андрій Лабушний, Андрій Сучок, Сергій Свищ, Леонід Файзуллін та Олексій Бурдейний.
Сьогодні була започаткована нова традиція пов'язувати стрічки до флагштока біля пам'ятного знаку 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, щоб кожен хто опинився на цьому місті бачив і знав, що ми пам’ятаємо та гордимося тими, хто став на захист незалежності та територіальної цілісності нашої держави.
Пишаємось Вами! Віримо в перемогу! Слава Україні!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь