A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Каланчацька ОТГ вперше на змаганнях!

Дата: 02.07.2018 09:04
Кількість переглядів: 686

Один раз на рік державні службовці нашої області залишають свої робочі кабінети, одягають спортивну форму та грають у спортивні ігри, демонструючи вміння, витримку та спритність. До 2018 року за правилами участь у змаганнях приймали працівники райдержадміністрації, але у зв’язку з децентралізацією змінились умови змагань. Цього року вперше Каланчацька ОТГ взяла участь у 17 обласній спартакіаді державних службовців, яка пройшла з 25 – 27 травня 2018 року, а на базі дитячого оздоровчого табору «Прибережний» у смт Лазурне Скадовського району.


Після урочистого параду команд-учасниць, державні службовці випробували себе у 5 видах спорту: міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шашок та шахів.
Загалом спартакіада пройшла дуже емоційно, відчайдушно, спортсмени продемонстрували добру спортивну форму, завзятість, азарт, гарний настрій. Також змагання налаштували працівників держслужби на нові перемоги, а найголовніше - згуртували колективи у неформальній обстановці.
В запеклій боротьбі Каланчацька ОТГ посіли 11 місце, серед 24 команд…та ми не засмучуємося, адже головне - це участь і приємне спілкування з друзями, колегами, представниками райдержадміністрацій Херсонської області та новоутворених об'єднаних громад. 
До речі одне досягнення у нас все-таки є, у змаганнях з шахів команда Каланчацької ОТГ(Дар'я Макортет та Богдан Костік), зайняли третє місце серед шахістів області та нагороджені відповідним дипломом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь