A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

День працівників водного господарства

Дата: 02.07.2018 09:12
Кількість переглядів: 722

Традиційно у першу неділю червня відзначають День працівників водного господарства. Цього дня напевне кожен громадянин країни замислюється над тим, який вклад вони приносять в розвиток та збереження природних ресурсів рідної землі. З дитинства кожен з нас знає, що вода – це основа без якої неможливо уявити життя людини, її значення важко переоцінити, адже вода – це, в принципі, і є життя. Без меліорації земель було б неможливим ведення сільського господарства в засушливих регіонах, без централізованого водопостачання ми б не знали що таке комфорт та гігієна, практично всі промислові підприємства в тій чи іншій мірі використовують воду для потреб виробництва. Саме для забезпечення всіх цих потреб існує ціла галузь економіки – водне господарство.


Напередодні свята, колектив Каланчацького управління водного господарства привітали перший заступник селищного голови Андрій Лабушний, голова райдержадміністрації Олег Онуце та голова районної ради Ігор Замма.
У своїх виступах вони зауважили, що робота цього колективу є життєво важливою як для кожної людини, так і для держави в цілому, адже вода є дорогоцінним ресурсом, який маємо використовувати дбайливо та розумно. Перед управлінням водного господарства стоять відповідальні завдання: зберегти водні багатства України для наступних поколінь. Побажали усім міцного здоров`я, добра і достатку, нових трудових успіхів .
За досягнуті успіхи, особистий вагомий внесок у розвиток меліорації і водного господарства, з нагоди святкування Дня працівників водного господарства гості вручили Грамоти кращим представникам колективу

Вітаємо усіх працівників водного господарства!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь