A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Діти – наше найдорожче багатство

Дата: 02.07.2018 09:13
Кількість переглядів: 763

Символічно, що з настанням літа ми відзначаємо Міжнародний День захисту дітей, адже саме у цей час розпочинаються довгоочікувані канікули, які саме й асоціюються з безтурботною порою дитинства.
Сьогодні, 1 червня 2018 року Центр дитячої та юнацької творчості подарував молодому поколінню справжнє свято - «Казковий світ дитинства».


Привітала малечу, їх вихователів, батьків та гостей начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Каланчацької селищної ради Олена Ситнікова.
«Любі діти! Ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.» - підкреслила Олена Володимирівна.
Під час свята присутніх вражали граціозні та оригінальні танцювальні виступи хореографічного колективу «Живчики», творче декламування віршів у виконанні Альони Стринжи та Анни Гініної, їх дзвінкі голосочки та нестримні ритми танців линули на все селище. У зв’язку з цим перехожі охоче долучались до свята, з упевненістю можна сказати, що з таким творчим, перспективним підростаючим поколінням зовсім не лячно сміливо крокувати в майбуття.
Після урочистої частини переповнених позитивних емоцій дітей очікували розваги, конкурси та ігри, серед яких найкращий малюнок, спортивна естафета, бадмінтон, та багато інших.
На закінчення заходу, за сприяння Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука та депутатського корпусу Каланчацької громади кожен з його учасників отримав солодкий подарунок-морозиво.

Р.S. Під час заходу неймовірно приємно було бачити реакцію батьків та вихователів, які з гордістю споглядали на свої чада. Дякуємо всім хто долучився до святкування!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь