A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

02 червня в с. Антонівка Скадовського району пройшли змагання з міні-футболу за Кубок «Пам’яті Ванцовского А.А.»

Дата: 02.07.2018 09:15
Кількість переглядів: 710

Пам'ять про легендарного агронома України, Ванцовского Анатолія Анатолійовича, буде жити вічно. Саме він протягом 26 років очолював провідну науково-дослідницьку установу, спеціалізовану на культурі рису (Інститут рису НААНУ). Геній в своїй справі, ім’я якого відоме далеко за межами нашої країни. 
Сьогодні, його згадують не тільки колеги, друзі та рідні, а й футбольні команди, які щорічно приїздять до с. Антонівки, щоб спробувати свої сили в змаганнях по міні-футболу.


Цього року три команди: ФК «Каланчак», ФК «Скадовск» та ФК «Антонівка» прийняли участь у змаганнях.
Під час матчів на футбольному полі було по-справжньому спекотно в прямому і переносному значенні цього слова. Адже стовпчик термометра досягав позначки +27С, а футболісти не жалкуючи власних сил, боролися за те, щоб виграти. Всі матчі відбулися в гострій та безкомпромісній боротьбі, коли ім’я переможця стало відомим тільки в кінці ігрового часу. В підсумку, місця розподілились таким чином:
1- ФК «Каланчак»
2- ФК «Скадовск»
3- ФК «Антоновка»
Вітаємо наших хлопців з перемогою! Ви вкотре довели, що кращі в своїй справі і наша Каланчацька громада пишається вами!

P.S. Особисто мені дуже приємно, що до складу команди ФК «Каланчак», входить заступник селищного голови з питань виконавчих органів ради Олександр Котелевич. Олександр Володимирович на власному прикладі доводить, що спорт запорука здоров’я . А ще виховав двох чудових синів, які також живуть футболом та досягають в ньому відповідних успіхів!

ДОВІДКОВО
ВАНЦОВСЬКИЙ Анатолій Антонович (1979-2005 р.р.), кандидат сільськогосподарських наук, заслужений агроном України; нагороджений медаллю "За трудові відзнаки" (1971 р.), медаллю "За трудову доблесть" (1973 р.), орденом Трудового Червоного Прапора (1977 р.), орденом Трудового Червоного Прапора (1986 р.), орденом “За заслуги” ІІІ ступеня (2000 р.), в 2003 р. став лауреатом Всеукраїнського конкурсу "Ділова людина України", в 2004 р. отримав міжнародну нагороду "Золотий Меркурій" за особистий внесок в оздоровлення економіки й розвиток інтеграційних процесів.
За час роботи в Інституті рису (на Дослідній станції рису) під його керівництвом і при особистій участі створено й передано на державне сортовипробування більше 20 новихсортів рису, з яких 13 занесено до Державного Реєстру сортів рослин України. Отримано понад 30 патентів і авторських посвідчень на винаходи. Надруковано понад 400 наукових праць; розроблена й відзначена премією УААН закрита рисова зрошувальна система В.Й. Маковського із закритим циклом водообігу й повторним використанням дренажно-скидних вод, уведено в дію її дослідницький зразок на площі 450 га; розроблена технологія вирощування рису з урахуванням вимог охорони навколишнього середовища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь