КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

"Вчитись ніколи не пізно"

Дата: 02.07.2018 09:16
Кількість переглядів: 876

Що робити людині яка вийшла на пенсію? Кожен самостійно шукає відповідь на це питання, хтось намагається знайти заняття для душі, а хтось просто пливе течією. Та більшість людей все-таки не заспокоюються на досягнутому і підкоряють нові вершини.
На думку експертів, навчання – ефективний засіб профілактики депресій, бо саме учбовий процес допомагає людині крокувати в ногу з часом, тренувати пам’ять, розвивати інтелект.


У 2017 році Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Каланчацької селищної ради розширив перелік послуг, створивши «Університет третього віку», який увібрав у себе два факультети: основи психології і здорового способу життя та мистецтво.
5 червня 2018 офіційно завершився навчальний рік у перших випускників «університету». Тому під час останнього заняття всім слухачам, що опанували базові знання з відповідних курсів урочисто видали сертифікати.
Світлана Харченко, психолог Територіального центру подякувала присутнім та нагадала з чого починались їх заняття, з яким захопленням відбувався навчальний процес.
Директор центру, Костецька Олена Михайлівна, привітала з останнім днем навчання та вручила 19 сертифікатів.
Вітаємо випускників курсу! Бажаємо гарно відпочити та з новими силами вступити в наступний навчальний рік!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь