A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

"Вчитись ніколи не пізно"

Дата: 02.07.2018 09:16
Кількість переглядів: 841

Що робити людині яка вийшла на пенсію? Кожен самостійно шукає відповідь на це питання, хтось намагається знайти заняття для душі, а хтось просто пливе течією. Та більшість людей все-таки не заспокоюються на досягнутому і підкоряють нові вершини.
На думку експертів, навчання – ефективний засіб профілактики депресій, бо саме учбовий процес допомагає людині крокувати в ногу з часом, тренувати пам’ять, розвивати інтелект.


У 2017 році Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Каланчацької селищної ради розширив перелік послуг, створивши «Університет третього віку», який увібрав у себе два факультети: основи психології і здорового способу життя та мистецтво.
5 червня 2018 офіційно завершився навчальний рік у перших випускників «університету». Тому під час останнього заняття всім слухачам, що опанували базові знання з відповідних курсів урочисто видали сертифікати.
Світлана Харченко, психолог Територіального центру подякувала присутнім та нагадала з чого починались їх заняття, з яким захопленням відбувався навчальний процес.
Директор центру, Костецька Олена Михайлівна, привітала з останнім днем навчання та вручила 19 сертифікатів.
Вітаємо випускників курсу! Бажаємо гарно відпочити та з новими силами вступити в наступний навчальний рік!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь