A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Розпочато ремонт доріг власними силами!

Дата: 02.07.2018 09:32
Кількість переглядів: 660

Дорожня інфраструктура – це шлях до економічного розвитку будь-якої громади. Усвідомлюючи це у минулому році Каланчацька ОТГ придбала нову техніку для ККУП «Джерело», а саме екскаватор, сміттєвоз, асенізаторна машина та машина дорожня комбінована для проведення ямкового ремонту й очистки доріг від снігу.
Звичайно точилось чимало розмов з приводу не цільового використання бюджетних коштів, мовляв нічого доброго з цього не вийде. Та попри думку скептиків, техніка проявила себе досить добре. Вивозили сміття, викачували нечистоти та розчищали вулиці від снігу. Тепер справа дійшла й до ямкового ремонту доріг комунального значення.


Вдало завершивши випробувальні роботи, універсальна машина з навісним обладнання УЯР-01, 15 червня 2018 року, приступила до дорожніх робіт в с.Роздольне. Надалі роботи будуть проводитись в інших населених пунктах, згідно з програмою соціально економічного розвитку Каланчацької селищної ради(отг) на 2018 рік.
За короткий проміжок часу нашій громаді вдалося реалізувати цілу низку соціальних проектів, навчитися раціонально розподіляти кошти, а також чітко сформувати ключові напрями подальшого розвитку. Сьогодні ж ми використовуємо усі можливості, аби не просто зберегти й утримувати важливі об’єкти у кожному населеному пункті, а й удосконалити матеріальну базу, яка існує. Це оновлення дитячих майданчиків для ДНЗ та шкіл, ремонти будинків культури, а також доріг, які досі взагалі не ремонтувалися.
P.S. Сподіваємось на розуміння того, що все не робиться водночас..Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь