A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Урочистості до дня медичного працівника

Дата: 02.07.2018 09:33
Кількість переглядів: 760

Багато людей у дитинстві прагнули бути лікарем, але мало хто з них усе ж таки здійснив мрію свого життя. Хтось знайшов нове захоплення, а хтось просто зрозумів що праця лікаря йому не до душі. Але ті люди, які вирішили все ж таки пов'язати своє життя з медициною, заслуговують найвищу шану.
Традиційно, у другу неділю червня своє професійне свято відзначають люди, які обрали для себе найповажнішу і найвідповідальнішу професію — медичний працівник. Саме від їх професіоналізму, відповідальності й гуманізму залежить життя людини. Щороку, в день професійного свята, вони чують на свою адресу слова подяки.


15 червня, велика святкова програма, до Дня медичного працівника, відбулася Головному будинку культури. Наші аматори доклали чимало зусиль, аби створити гарний настрій усім, хто завітав на свято — гарні пісні, кумедні сценки та яскраві танцювальні композиції, які вони представили на розсуд глядачів не залишили байдужим нікого.
З вітальним словом до працівників галузі охорони здоров'я звернулись селищний голова Володимир Зінчук, голова райдержадміністрації Олег Онуце та голова районної ради Ігор Замма,
У своїх виступах вони висловили безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров’я, побажали міцного здоров’я на довгі роки, родинного тепла, творчої наснаги та нових успіхів у благородній справі.
« Ваше розуміння перетворень, щоденна сумлінна робота усіх працівників галузі охорони здоров'я, високий професіоналізм та відданість справі – це запорука успіхів та кращого майбутнього України. Адже здоров'я нації – наше найбільше багатство» - зазначив Володимир Зінчук
У вітальних словах головних лікарів: Центру первинної медико-санітарної допомоги Олени Корнієнко, Центральної районної лікарні Наталі Жабіцької та Каланчацької підстанції Скадовської станції екстреної медичної допомоги та медицині катастроф Тетяни Невмиваки
звучали звернення до ветеранів медичної галузі, які свої знання, досвід, теплоту свого серця віддали зціленню людей. У зверненні до молоді, яка починає свою діяльність, зазначалося, що їх завдання – увібрати все краще, що накопичено попередниками, стати для них гідною зміною.
Почесними грамотами від імені селищного голови та голів, районної державної адміністрації, районної ради, та керівників лікувальних закладів за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток системи охорони здоров’я та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника, нагородили кращих медичних працівників.
Окремо лунали вітання на адресу тих медичних працівників, які в цей святковий день, рятують найцінніший скарб — людські життя.

Свято завершилося, проте його атмосфера ще надовго залишилася у серцях медичних працівників.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь