A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Наведемо разом порядок у нашому селищі!

Дата: 02.07.2018 09:36
Кількість переглядів: 684

Літній ранок 20 червня розпочався для жителів мікрорайону «Партизан» трудовими звершенням, адже саме вони організували на своєму «куточку » селища – толоку. 
За ініціативи голови органу самоорганізації населення макрорайону «Партизан» Лариси Бруяко, підтримки селищного голови Володимира Зінчука, та небайдужих мешканців села, було пофарбовано дитячий майданчик, упорядковано зелену зону та прибрано сміття. Тепер кілька сотень маленьких мешканців зможуть насолоджуватися іграми на оновленому та прибраному дитячому майданчику.


Селищна рада зі свого боку долучилась до роботи - надано відповідний інвентар та фарби, для здійснення поставленої мети. А також активну участь у приведені до порядку відповідної території прийняла спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Олена Бака.
«Приємно, що мешканці селища проявляють ініціативу привести до ладу чи то парк, чи то вулицю, чи як цього разу дитячий майданчик. Радий, що спільними зусиллями ми оновили дитячий майданчик, показавши, що громада єдина у вирішенні побутових питань», – зазначив Володимир Зінчук
І хоч толока - це приємно проведений час з колегами, сусідами та друзями, дуже просимо вас не смітити в громадських місцях, місцях відпочинку, на тротуарах, на узбіччях доріг! Давайте залишатися людьми! Любіть своє село чи селище! Поважайте тих, хто робить його чистішим!
Дякуємо усім, кому не байдуже!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь